Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy ha egy fiú piszkál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy ha egy fiú piszkál egy csajt akkor bejön neki?

Figyelt kérdés

amolyan viccesen, pl ha elmegyek mellette akkor feltétlenül belém kell hogy kössön vagy hozzám kell hogy szóljon, hogy felhívja magára a figyelmet

jelent valamit?

L/16

2009. jún. 3. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőség van vagy tetszel neki vagy szimplán csak bunkó. De ha aranyosnak találod és nem durva akkor akár még az is lehet, hogy tetszel neki.
2009. jún. 3. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálunk az oviban így volt.. a fiúk csak azoknak a lányoknak húzgálták meg a haját, aki tetszett nekik.
2009. jún. 3. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

egy előző kérdésben pont ezt írtam le, hogy igen.

De csak a dedósoknál van így.

De nem feltétlenül tetszik neki a csaj, lehet hogy tényleg csúfolja szórakozásból.

engem is csúfoltak, meg osztálytársamat is, és ki merem jelenteni h annak a srácnak nem tetszettünk.

de előfordult már olyan is, hogy azért piszkált egy osztálytársam, mert tetszettem neki, de az nem bántó piszkálás volt, azért lehetett látni a kis rafinált mosolyán :) mik a szándékai

2009. jún. 3. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

mégvalami, a fiúk azért nem merik bevallani, hogy tetszik nekik egy lány, hátha a többi fiú csúfolni fogja ezért, vagy a többi lány kineveti őket.

előző író 23/L

2009. jún. 3. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
igaznak igaz lehet. de akkor még szörnyen éretlen a srác.
2009. jún. 3. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

amúgy a belekötést meg az ilyeneket jóértelemben gondoltam

odajön mond valamit megérint meg ilyeneket

18 éves, szerintem annyira nem éretlen már :)

2009. jún. 3. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

Ilyenről még nem is hallottam. Illetve viccekben már hallottam ilyenről, de nem gondoltam volna, hogy ilyen a valóságban is van. Személy szerint én sose csinálnék ilyeneket, nem is csináltam. Ez vagy gyerekes, vagy bunkó dolog.

17/F

2009. jún. 3. 17:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bar ne ugy lenne ahogy mondom!:( Velem egy idejig ezt csinalta egy fiu egy darabig...en teljesen belezugtam, de aztan elkezdte ugyanazt egy masik lannyal.:( Eleg rosszul esett, de aztan kiabrandultam a sracbol...de azt kivanom, bar ne lenne ez nalad igy! Velem ez tortent...sajnos...:(
2009. jún. 3. 20:07
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi válaszodat :) hát remélem nem járok így:S
2009. jún. 3. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mijével piszkál...XD
2009. jún. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!