Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy ha egy fiú piszkál egy csajt akkor bejön neki?
amolyan viccesen, pl ha elmegyek mellette akkor feltétlenül belém kell hogy kössön vagy hozzám kell hogy szóljon, hogy felhívja magára a figyelmet
jelent valamit?
L/16
egy előző kérdésben pont ezt írtam le, hogy igen.
De csak a dedósoknál van így.
De nem feltétlenül tetszik neki a csaj, lehet hogy tényleg csúfolja szórakozásból.
engem is csúfoltak, meg osztálytársamat is, és ki merem jelenteni h annak a srácnak nem tetszettünk.
de előfordult már olyan is, hogy azért piszkált egy osztálytársam, mert tetszettem neki, de az nem bántó piszkálás volt, azért lehetett látni a kis rafinált mosolyán :) mik a szándékai
mégvalami, a fiúk azért nem merik bevallani, hogy tetszik nekik egy lány, hátha a többi fiú csúfolni fogja ezért, vagy a többi lány kineveti őket.
előző író 23/L
köszönöm a válaszokat :)
amúgy a belekötést meg az ilyeneket jóértelemben gondoltam
odajön mond valamit megérint meg ilyeneket
18 éves, szerintem annyira nem éretlen már :)
Ilyenről még nem is hallottam. Illetve viccekben már hallottam ilyenről, de nem gondoltam volna, hogy ilyen a valóságban is van. Személy szerint én sose csinálnék ilyeneket, nem is csináltam. Ez vagy gyerekes, vagy bunkó dolog.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!