Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves fiúk! Szerintetek ennek a nőnek (jennifer lopez) jó a segge?
2012. febr. 13. 17:09
2/14 anonim válasza:
Eredetileg igen, ezen a photoshoppolt képen nyilván nem.
3/14 anonim válasza:
Ez nem photoshopolt kép. De mindegy. Erre mondják azt hogy az igazi férfi a telt idomokat szereti, csak a kutyák játszanak csontokkal... :)
4/14 anonim válasza:
Kérdező! Ne legyél már pedofil! 14 éves kisfiúkkal!
5/14 A kérdező kommentje:
:)))köszi
2012. febr. 13. 17:29
6/14 anonim válasza:
Deee :D ez a kép photoshoppolt, mint bármelyik más, ami egy sztárról készült, és az a lényege, hogy a tökéletességet mutassa. Én jól "ismerem" Jennifer Lopezt, tudom, hogy nincs ekkora feneke, de egyébként hasonló méretű az övé is. Véleményem szerint nagyon is szép, ha egy nőnek telt idomai vannak, miközben kisportolt =) Egy pasinak (szerintem) sokkal jobban bejön a húsos popó (szexisebb), mint a csontos, de hát akkor ezt mondják meg a férfiak :D
15/L
7/14 anonim válasza:
Márpedig a vékony lányok a jók.
8/14 anonim válasza:
Mi van kérdezö, a tied sz@r lapos, ezért fikázod J.Lo-t?
Nem baj, látod, a te csontos seggedre is jut jelentkezö, itt van az elöttem szóló pl...
9/14 anonim válasza:
00:52 (előző)
Látom, neked csak zsíros segg jut.
10/14 anonim válasza:
Nem mintha neked írtam volna, de ne találgass, fölösleges xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!