Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova érdemes segítségért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova érdemes segítségért fordulni ha meg erőszakoltak?

Figyelt kérdés
Nem a hatóság már akkor sem segíttet.ennek már 15 éve de nem tudok túl jutni rajta ,és igen már dokinál is voltam akkor még gyerek fejel de az sem segíttet. kérem a kritizálást mezölük nem az én hibámból történt.!!!!

2012. febr. 12. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudsz túllépni rajta, ha bevonulsz rendőrnek, vagy BV-snek és belépsz a szexuális bűncselekményekre specializálódott valamelyik csoportot és azon keresztül az összes bűnelkövetőt a börtönbe, vagy a pokolra küldöd. Én ezt tenném biztosan, ha ilyen történne velem.
2012. febr. 12. 23:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Ismét rákellet jönnöm menyi idióta van a világon.Kedves Da Vinci nincs ellent mondás csak a dilidoki akihez vittek az is Nagyából úgy reagált mint ti(tisztelet a kivétel) ellentmondásokat és hazugságokat keres az ami meg kinyomja a szemét azt nem látja.10 éves voltam.te pedig LOL kívánom neked hogy egyszer saját tapasztalatot szerez e téren,kíváncsi leszek akkor is ez lesz a véleményed?nem akarok feljelentést, csak végre le zárni hogy ne keljen még most is minden este újra és újra át élni.ha tudom hogy ez a reakció meg sem próbálom.

bocs mindenkitől.

2012. febr. 13. 01:58
 13/15 anonim ***** válasza:
17%

de tudod, hogy ki volt? ha tudod, egyszerűen állj bosszút, taposd meg, mint a Showgirls-ben a szőke csak az erőszakolós hapsit. vagy mint a tetovált lány-ban!!!

de menj el edzeni előtte.

én bosszút állnék a helyedben, ha tudnék.

30N

2012. febr. 13. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenem... ledöbbenek az itteni válaszolók "empátiáján"..

Kérdező: Vannak olyan szakemberek, akik erre specializálódtak, megerőszakolás, poszt traumás stressz stb. A NANE egyesület holnapját keresd fel, ők tudnak ilyen szakembert ajánlani. Ne általánosíts, a "dilidoki" is van hozzáértő és van süket egy témához. Sajnos te az utóbbihoz kerültél. Viszont szakszerű segítség nélkül esélyed sincs... Mindenképpen pszichoterápiát javaslok. Nem a te hibád volt, de ezt el is kell hinni, fel kell dolgozni. Nagyon sajnálom, hogy 15 év alatt nem kerültél hozzáértőhöz...!

Az itt kommentelőkkel ne foglakozz. Ennek is megvan a sajátágos pszichológiája, hogy miért így reagálnak. Ebbe most nem mennék bele.. de ez is egyfajta védekezés a részükről.

www.nane.hu

2012. febr. 15. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Szörnyű, ami Veled történt, de szerintem sem itt fogsz segítségre találni. Remélem azóta már találtál szakembert, aki segíthetne. Jó dolog, hogy mersz segítséget kérni és nem magadat okolod. Ha gondolod, írj privátba, hasonló cipőben járunk, csak nekem szerencsére nem ennyire fiatalkori volt, így talán könnyebb volt túltennem magam rajta.
2012. ápr. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!