Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova érdemes segítségért fordulni ha meg erőszakoltak?
Ismét rákellet jönnöm menyi idióta van a világon.Kedves Da Vinci nincs ellent mondás csak a dilidoki akihez vittek az is Nagyából úgy reagált mint ti(tisztelet a kivétel) ellentmondásokat és hazugságokat keres az ami meg kinyomja a szemét azt nem látja.10 éves voltam.te pedig LOL kívánom neked hogy egyszer saját tapasztalatot szerez e téren,kíváncsi leszek akkor is ez lesz a véleményed?nem akarok feljelentést, csak végre le zárni hogy ne keljen még most is minden este újra és újra át élni.ha tudom hogy ez a reakció meg sem próbálom.
bocs mindenkitől.
de tudod, hogy ki volt? ha tudod, egyszerűen állj bosszút, taposd meg, mint a Showgirls-ben a szőke csak az erőszakolós hapsit. vagy mint a tetovált lány-ban!!!
de menj el edzeni előtte.
én bosszút állnék a helyedben, ha tudnék.
30N
Istenem... ledöbbenek az itteni válaszolók "empátiáján"..
Kérdező: Vannak olyan szakemberek, akik erre specializálódtak, megerőszakolás, poszt traumás stressz stb. A NANE egyesület holnapját keresd fel, ők tudnak ilyen szakembert ajánlani. Ne általánosíts, a "dilidoki" is van hozzáértő és van süket egy témához. Sajnos te az utóbbihoz kerültél. Viszont szakszerű segítség nélkül esélyed sincs... Mindenképpen pszichoterápiát javaslok. Nem a te hibád volt, de ezt el is kell hinni, fel kell dolgozni. Nagyon sajnálom, hogy 15 év alatt nem kerültél hozzáértőhöz...!
Az itt kommentelőkkel ne foglakozz. Ennek is megvan a sajátágos pszichológiája, hogy miért így reagálnak. Ebbe most nem mennék bele.. de ez is egyfajta védekezés a részükről.
www.nane.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!