Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit tennétek/hogyan reagálnátok, ha kiderülne:a barátnőtök 1 éve megjátssza az orgazmust?!
Úgy látom itt a lány tette fel a kérdést, nem a srác...
Szóval kicsi lány, ha nem beszéled meg vele, hogy neked mitől lenne jobb, akkor az életbe nem fog magától rájönni. Hány évesek vagytok?
Eléggé fájna, ugyanis csak úgy megyek bele kapcsolatba, ha a nő megígéri, hogy 100%-ig őszinte lesz velem, mivel én mindig, mindenkivel őszinte vagyok - még ha fáj is ez néha az illetőnek.
Csalódnék benne, ugyanis inkább mondta volna meg, hogy rossz vagyok az ágyban, minthogy hiú ábrándokat ébresszen bennem... de hálaistennek ilyen még nem fordult elő.
hát szerintem gáz h valaki megjátsza inkább mondanéd meg neki és beszélnétek meg hogy nem jo és hogy min lehetne változtatni h jo legyen elözö csajommal nekem se volt jó megbeszéltük hogy lenne jó és ennyi utána király volt :D
de ha velem járnál nem kéne megjátsznai nyugi életed orgazmusát is áttélhetnéd :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!