Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 17,5 cm hosszú pénisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17,5 cm hosszú pénisz elfogadható méret?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 19:42
1 2
 11/18 anonim válasza:

ha jól tudom a Durex 18cm hosszú... szóval jó vagy:)

bár tényleg nem a méret a lényeg. 18L

2012. febr. 11. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Hogy a viharba ne lenne elfogadható méretű a 17/5! Örülj neki, hogy akkora. Az enyém 22 cm, és ez miatt okozott már problémát. Persze tudni kell használni, de volt nem egy eset mikor a partnerem meglátva a méretem eliszkolt, hiába próbáltam megnyugtatni, hogy nem lesz semmi gond csak bízza magát rám. Na jó persze sokan oda voltak már érte, de azért nem bánnám ha mondjuk nem lenne nagyobb 18 centinél, és ezt elhiheted! Nyugalmi állapotban is szép példány, így a strandon lehet vele büszkélkedni, pláne a nudin, ennek ellenére szivesen tartoznék az átlagos méretűekhez. Na szóval ne parázz a méreted miatt, légy rá büszke és tanuld meg használni, nem a méret a lényeg!!!!
2012. jún. 13. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja , lemaradt, 32f
2012. jún. 13. 10:05
 14/18 anonim ***** válasza:
nekem 14 centi és nem volt belőle problémám;)
2012. jún. 13. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
háát nekem most kb akkora , bár én csak 12 éves vagyok
2013. febr. 6. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
ha úgyhívnak Justin Bieber akkor nemgáz :D
2013. febr. 7. 14:52
 17/18 Fingkirály ***** válasza:

Bírom, hogy mindenki a farkával dicsekszik, a statisztikák alapján viszont a jónép nagy része nem rendelkezik valami orbitális méretekkel.

Megjegyzem, én SOHA nem mértem le. Méricskélje a sajátját az, aki kicsinek találja. Mérlegre is azok szoktak rendszeresen állni, akik dagadtnak érzik magukat :)

2015. jan. 24. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

A kielégítő alsó határát súrolja, ami 18 centiméter :-)

Ha mellé szép vastag, akkor rendben van, de nekem sem ez a kedvenc méretem.

2022. okt. 14. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!