Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg?
Lesz sulibuli, és szeretnék egy srácot meghódítani. Mit vegyek fel? Hogy viselkedjek? Meg ilyen kis apróságok.
14/L
Én a helyedben semmiféle extra praktikával nem próbálkoznék :D Amikor nálunk is volt sulibuli, akkor 14 éves lány voltam, halálosan szerelmes voltam az egyik sportoló srácba, senkinek nem mondtam el, de mindenki tudta, akkor még nehezen tudtam eltitkolni az érzéseimet, és természetesen a barátnőim okoskodtak, mire a srác az este közepén odajött és azt mondta, hogy ha táncolni akarok vele, akkor mi a francért nem merem megmondani és nem merek odamenni :DDD
Akkor ott, iszonyú kellemetlen volt, de azóta is barátok vagyunk :D Fogalmam sincs mit ettem rajta, tény, hogy egy iszonyú helyes, 2 méteres sportoló, de ő ezerszer inkább csak barát, mint partner :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!