Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért tetszek huszonéves fiuknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért tetszek huszonéves fiuknak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok de a koromnál idősebbnek nézek ki nem vagyok vékony hanem jó alkom van szép arcom !! ugymond "van mindenem" mellesleg is elvagyok eresztve stb.. ahhoz képest! szóval értitek!!

Nem kéne félnem hogy az ilyen 17 18 20 éves fiuk kiakarnak csak használni vagy egyéb?? VAgy egy kis flörtölésből nem lehet bajom!!??

2009. jún. 2. 21:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

azt, h miért tetszel, már te le is írtad az első 2 sorban.

félni meg félj, ne menj a falnak, jobb félni, mint megijedni, és úgyis lesz, aki csak ki akar használni, mert ilyen a mai világ!

2009. jún. 2. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Attól pedig,hogy kihasználnak sajnos nemcsak tizenéves korban kell tartani
2009. jún. 2. 22:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Flörtöléstől miért lenne bajod? Amit akarsz, annyiba mész bele és kész. Érezd jól magad, ennyi a lényeg.
2009. jún. 2. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
dóri tevagy az?
2009. jún. 2. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Pffffffffffffffffffffffffffff XD
2009. jún. 2. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

"dóri tevagy az?"

Bázzki ez nálam vitt mindent... xDDD

2009. jún. 2. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom még ki is rakod a kis didkókat, hogy még több fiút odavonzz...

Hát valószínűleg nem sakk szakkörbe szeretnének ezek a fiúk járni veled. Szal még csak "féljél" nyugodtan, igen, szexelni akarnak veled.

Hogy ez kihasználás-e csak attól függ, hogy te mit akarsz tőlük és mennyit engedsz nekik.

De a sok flörttől esetleg egyszer csak elvesztheted a szüzességedet, vagy gumi nélkül még teherbe is eshetsz, ilyesmik adódhatnak, szal csak óvatosan.

Tudod: "Aki a tűzzel játszik..."

2009. jún. 3. 01:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólónak !!Utálom a kivágott felsőket,és nem is húzom fel őket,na mit szólsz hozzá??!!!

És légyszíves ne tévessz össze az átlaggal!!

Tudok magamra vigyázni!!!

Amúgy meg sok lehetőségem lett volna járni stb, és még hozzá nem ilyen fiukkal!De képzeld el még nem jártam senkivel/mert tudod szerintem egy nőben%lányban legyen tartás/és majd ha vörös rózsát rak az ajtó elé akkor esetleg ,addig nekem nem fogja "járunk?" címszóval irt sms-ekkel elvenni az eszem!

2009. jún. 3. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:

"Utolsó" vok.

Szerintem elég költői volt a kérdésed...

Amúgy teljesen egyetértek veled, és szerintem tökéletes a hozzáállásod. Megfelelő önbizalom mellett ott van a szükséges tartás is. Hiszen szépségedből adódóan könnyen keveredhetnél bele szitukba, amikbe ezek a fiúk hamar bevinnének, amiket utólag bizony meggondolatlanságnak tartanál.

Fiúk nevében mondom, igazán kár, hogy még nem láthatunk kivágott felsőkben! ;)

De kivárjuk. Ja, és én is elmúltam már húsz... ;)

Üdv!

2009. jún. 3. 15:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez már egy normális komment volt!Nehéz lett volna elsőre is ezt irni?
2009. jún. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!