Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lehet? Egyszer ír, egyszer nem? (hosszú. )
Figyelt kérdés
3hónappal ezelőtt megismertem egy fiút fbn(tudom fb..) egyszer taliztam vele.. rengeteget beszéltünk neten,tetszettünk egymásnak,nagyon jól elvoltunk,de rájöttünk mégsem illünk össze,így megbeszéltünk,hogy csak barátok,azután is beszéltünk,igaz nem annyira sokat,meg nem voltuk el,de na.. erre 2 hétre rá nyomulós volt..utána megint jött evvel a baráti dologgal,meg,hogy ő nem szeretne átb*szni,mert tudja,hogy nem illünk össze.Azután összevesztünk 1 hétig nem beszéltünk,és pár nappal ezelőtt rámirt,totál olyan volt,mint az elején,meg kérdezte,hogy akarok-e talizni,mert nem egy városba lakunk,és haverjához jön majd.. erre 4 napja alig ir,esetleg szia mizu stb... elvan egy másik csajjal,látom miket irkálnak egymásnak,fiú haverja is kérdezte,hogy látom én,hogy xy kivel/mit irogat,mondom sajnos igen.. :/.. ma meg nem is irt.. és ezt nem értem,hogy nem ir,utána nyomulós,képbe jön egy másik csaj és utána le vagyok sz*rva...?? mi lehet?mert pár nappal ezelőtt nagyon akart talizni.. :S 16/L2012. febr. 10. 22:56
1/6 anonim válasza:
lehet szakadozik az adsl nett és jó táv kapcsolathoz stabil internet kapcsolat szükséges :D
vagy nem fizették be az internet számlát vagy a villanyszámlát :D
2/6 A kérdező kommentje:
hehe vicces :DD de amúgy téll. nem tudom mi lehet. :/
2012. febr. 10. 23:02
3/6 anonim válasza:
ja amúgy nem lehet hogy valami olyat írtál neki amin besértődött én ilyen vagyok hogy valamin felkapom a vizet akkor leszarom azok után a csajt vagy ha úgy látom hogy leszar vagy untatom akkor nem írok neki többet
4/6 A kérdező kommentje:
nem nem irtam,kérdezte párszor,hogy ha untatlak akkor megyek a p....ba,de mondtam,hogy nem.. :S
2012. febr. 10. 23:06
5/6 anonim válasza:
Szia én is voltam ugyanígy csak épp fordítva egy csajjal de most már nem tudok egyáltalán beszélni vele pedig ugy érzem hogy szeretem őt.
6/6 A kérdező kommentje:
szia.. :(( már nem értem én se,rossz ez igy.. én csak neten beszélek vele,de nagyon rossz érzés :(
2012. febr. 11. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!