Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi külsője nem jön be, de a belsője igen, mit tegyek?
Sziasztok!
Az a nagy helyzet, hogy mostanában beszélgetek egy férfival, a belsője hihetetlenül megfog, kedves, aranyos, figyelmes és érzem, hogy valóban érdekli mi van velem. Persze utalt már párszor, hogy ő párkapcsolatot szeretne velem, meg elmondta már sokszor, hogy szép vagyok meg ilyesmi. Az a problémám, hogy míg a belsője nagyon megfog, külsőleg nemigazán jön be, még ha szépít is a belső, akkor sem tudtam egyelőre magam túltenni azon, hogy hát nem éppen ő a férfi ideálom.
Próbáljam magamban leküzdeni ezt, és csak arra figyelni, hogy belülről mennyire értékes ember, vagy ha most nem megy akkor hagyjam végleg?
Óóó, ezek apróságok. Simán mondd el neki :) Nem bántod meg
vele. "Szerintem az ing és a farmer sokkal jobban állna
neked, mint a melegítő..., tuti tetszenél benne.."
Extrém példa volt, de így abba a pillanatban kapcsolna.
A kockák agya, aki igazán "programozó", nagyon jól vág.
Aki csak informatikus, tanulta, és nincs igazi érzéke
hozzá, annak pedig magyarázhatsz életed végéig :)
hát most hirtelen ezek ugrottak be :) ahj én mindig úgy terveztem, hogy majd jön valaki az életembe és BUMM szerelem első látásra, de hát ez nagyon nem az az eset :)
köszönöm az eddigi válaszokat !
Én is az ilyesmiben hiszek főként, de azért nem vagyok annyira beképzelt, hogy azt állítsam tökéletesen igazam van :) Szóval ha tényleg ez vele a fő problémád, akkor én nem hagynám annyiban a dolgot.
Az is lehet, hogy egy randi alkalmával kihúzná magát és öltönyben érkezne :)
Kedves 15:39! Nem, ő nem ilyen :) érződik, hogy ő komolyan gondolja, és nem egy szoknyapecér.
Amúgy sokat hord inget meg zakót de nem igazán áll neki jól :D szóval épp a másik irányba kéne húznia az öltözködését.
Macs.. hát még fiatal :)) 18 éves vagyok.
érthető?:)
jó azért én nem egy olyan lány vagyok, aki nyálaz az izmos jóképű focistákra :D isten ments, pont ellenkezőleg. én mindig azt gondoltam magamról, hogy először megismerem a belsőjét és utána vonzódom a külsőjéhez. de azt sosem zártam ki, hogy a belsője nélkül is kell legyen benne valami, ami megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!