Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy nagy fősulis bulin nem táncolni, csak beszélgetni?
Figyelt kérdés
nem szeretek táncolni, tudni tudok, de utálok2012. febr. 10. 10:24
1/7 anonim válasza:
Nem gáz, ha így elvagytok a baráti köröddel akkor bőven jó. Én sem szoktam táncolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem barátok, csak szaktársak, akikkel jól megvagyok, de barátnak nem mondanám őket...
2012. febr. 10. 10:35
3/7 anonim válasza:
Gondolom, észre veszed, ha mindenki táncól és csak te nem, akkor talán furcsa, de ha amúgy jól elbeszélgetsz mindenkivel, és általában is jófej vagy, nem törödik senki azzal hogy nem táncolsz.
4/7 Antimod válasza:
Ne azzal foglalkozz, hogy mi a gáz, hanem hogy jól érezd magad, és mások is körülötted. Legalább ilyenkor ne a formalitásokkal törődj.
5/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is ki szoktam ülni, amikor felmérgelnek a tánctéren, ami pedig elég sűrűn előfordul :D Én sem szeretek annyira táncolni :D
6/7 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz ha mindenkihez odatolod a farodat az ilyen bulikon
7/7 anonim válasza:
vagyis nem tolod oda, és nem vagy partyribanc... hanem dumálagttok meg röhögtök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!