Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a történet szerintetek?
Barátnőm írt blogot, vagyis könyvet, én pedig feltettem neki.... 15/L
Vélemény??
dreammgiirl.blogspot.com
Én az érettebb korosztályt képviselem... és nem tetszik. Taszít.
Már már Júlia regény szinten mozog a dolog.
Ami hibapont:
- folyton az érzelmek vannak előtérben, így képtelenség végigolvasni. Kell az olvasónak valami a plusz. Egy kis pihenő idő, egy kis fokozás.
- a külföldi nevek divatosak és röhelyesek is ha magyarnak vallod vallod. És a nevek mintha szánt szándékkal lenének ilyen "mesterkéltek"
Összegzés: a 15-éves korosztályig biztos siker lehet, de fölötte már nem elég a csöpögés, a rózsaszín cukormáz.
A pink betű meg bántja a szemem fekete alapon.
UNDORÍTÓ!
egyetértek az előzővel... aki írásra adja a fejét, a helyesírás a minimum, arról nem is beszélve, hogy egy történet írása nem annyiből áll, hogy híradó-stílusban leírunk történéseket és párbeszédeket, azt élvezhetővé kell tenni, valamint nem ártana összetett mondatokat, leírásokat, stb. használni. A szóismétlésekről nem is beszélve. Kb így néz ki a bnőd blogja:
Reggel felkelt Luszeszita. Megmosta a fogát. Megreggelizett. Szólt az anyukájának, hogy elindul az iskolába.
-Anya, elindulok iskolába.
Az anyukája mondta neki, hogy legyen jó.
-Lszeszita, légy jó.
Na ezt így is le lehet írni:
Luszeszitát mély álomból verte fel reggel a vekker csörgése, amit közönyösen csapott le. Kibotorkált a fürdőszobába, megmosta a fogát, és megpróbálta rendbehozni kócos hasonmását, aki a tükörből nézett vissza rá. A konyhába érve friss pirítós illata ütötte meg az orrát, ami egyből jobb kedvre derítette kicsit. Mire végzett vele, máris érzett magában elegendő energiát ahhoz, hogy iskolába induljon.
-Anya, indulok!-mondta, miközben pszit nyomott a nő arcára.
-Légy jó, vigyázz magadra!-kiabálta az édesanya gyermeke után, aki már addigra kilibbent az ajtón.
Köszönöm a válaszokat..nem fűznék hozzá semmit :)
És erről a blogról mit gondoltok?
thisismyhost.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!