Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy mazochista vagyok?
Figyelt kérdés
Ideiglenes mellbimbó klipszet próbáltam magamnak csinálni, és ahogy egy csipesszel szorítottam a bimbómat, a fájdalom ellenére olyan 80%-ben élveztem, és ezért pár hónap után újra megcsináltam a fájdalom ellenére. Lehet hogy mazohista vagyok? A fájdalmat meg a verést egyáltalán nem élvezem, de úgy tűnik hogyha a bimbópiszkálás velejárója...2009. jún. 2. 16:30
1/4 anonim válasza:
A parom nekem is szokott jatszadozni a mell bombommal en is nagyon elvezem de attol meg nem vagyok mazo!
Egyszeruen csak elvezem! :))
32/l
2/4 anonim válasza:
Én egyszerűen imádom ha morzsolgatja a párom a mellemet és erősebben szívogatja.Ez nem mazohista csak akkor ez a jó
3/4 anonim válasza:
én is imádom amikor a férjem jó erősen markolássza a mellem és erősen szívogatja vagy "rágja" a mellbimbóm, de én sem vagyok mazochista...
4/4 anonim válasza:
hát...én magamnak csináltam 10 lyukat a fülembe érzéstelenítés és jegelés nélkül.meg átszurtam a kezem körzővel jó mélyen.és a hasam is átszurtam.:D és én élvezem a fájdalmat..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!