Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell tennem, hogy osszejoj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, hogy osszejojjunk?

Figyelt kérdés
Van egy srac... 11. osztalyos, en 7.es vagyok, de nalunk ez gyakori, hogy ekkora korkulombseggel egyutt. koszono viszonyban vagyunk, meg megvan az msn-cime. nagyon kedves srac. altalaban ha lat mosolyog. meg o koszon hamarabb... (en feltem) Ma mikor jottem haza a suli elott alltam o kb 30m-el arrebb es neztuk egymast. o se meg en se mosolyogtunk, de neztuk egymast... :) es annyira jofej :) :D mi legyen a kovetkezo lepes? :(
2009. jún. 2. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg dumcsizni vele, msn-en akár aztán majd kiderül..
2009. jún. 2. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
ok, koszi, de ramehetek en msnen? :D
2009. jún. 2. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

msn en nyugodtan írhatszneki :) amugy meg az én brátnőmmel kb 1 évig kavartunk és volt h nekem volt hogy neki volt kapcsolata. De mind 2 őnknek 1-2 hetes. Nagyon aranyos és rendes lány és eleinte féltem meg kérdezni h lehet köztünk valami mert nem tudtam h megfelelek-e neki.

MSN en meg ha eszedbe jut valami nyugodtan írhatod neki. Főleg ha őis szeret bármiben ,eghalgat:) Nem akarok nagy képő lenni de általában bejönnek a tippjeim:) Sok sikert:):)

2009. jún. 2. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elég fiatal vagy hozzá
2009. jún. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!