Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hidd el, az olyan fiúk akik az igazira várnak elenyészően kevesen vannak. Én egyet sem ismerek, csak olyanokat akik el szeretnék veszíteni, de nem megy.
2012. febr. 8. 17:02
A csúnya lányok nem maradnak szüzek, hacsak nem a szőke hercegre várnak, mert mi férfiak nem vagyunk olyan válogatósak, és amúgy se csak a külső számít nekünk. A nőknek viszont igen, ezért ha egy férfi csúnya, akkor csak pénzzel érheti el, h legyen aki elveszi a szüzességét.
2012. febr. 8. 17:10
és a mai lányok miért ribancok?
2012. febr. 8. 17:13
14/20 A kérdező kommentje:
Ez nagyon elkeseredett volt. Szerinted minden làny ribanc? Javíts ki ha tévedek de senkit nem sértegettem a kérdèssel, nem mondtam, hogy ciki szűznek lenni. Mire ez az epés megjegyzés?
En 26 eves szuz srac vagyok. Nalam a peniszmeret-dolog zavart be: kamaszkoromban nagyon tajekozatlan voltam ez ugyben es bebeszeltem magamnak, hogy az enyem annyira kicsi, hogy ha kiderul mekkora, onnantol kezdve mindenki rajtam fog nevetni, ugyhogy el kell titkolnom mindenki elol es sosem lehet baratnom.
Valahanyszor lett volna eselyem kapcsolatra, eddig meg mindig megfutamodtam, sosem engedtem meg magamnak, hogy szerelmes legyek egy lanyba, szegyenlos, zarkozott, gatlasos lettem, keptelen vagyok kozel engedni magamhoz masokat.
Most mar persze tudom, hogy a problema nem elsosorban a peniszmeret, hanem az, amilyenne a sokevi szorongas miatt valtam es ezen valtoztatni nem konnyu es hosszadalmas feladat. De csak rajtam mulik a valtoztatas.
2012. febr. 8. 17:31
16/20 A kérdező kommentje:
Az nem számít mekkora, egy làny sem fogja előkapni a mérőszalagot, mikor meglátja
Van olyan fiú aki az igazira vár, sok barátomról azt hittem, hogy ugyanilyenek, de az idő nem igazolta őket, sok kedves, normális srácról meg (akiket szintén magamhoz hasonlónak gondolnák) kiderül, hogy valami fura szociális, vagy szexuális aberrációja van. A lényeg, hogy létezik.
2012. febr. 8. 18:56
A mérőszalagot nem kapjátok elő, de ha szemmel láthatóan nagyon kicsi, akkor a legtöbben kiröhögitek és otthagyjátok a pasit. Tisztelet a kivételnek, biztos azt fogod mondani, h te nem tennéd.
2012. febr. 8. 19:00
19/20 A kérdező kommentje:
Biztos nem, én is szűz vagyok, nem akarom akárkivel elveszteni, nem az alapján fogok választani, hogy kinek mekkora
Sok kérdés kamu.
Sokan éretlenek rá, a vallást hagyjuk ki, néhányan a megfelelőre várnak. És sokan akár lehet külföldön sikeresebbek lennének. Csak ott és azokkal erőltetik, akiknél nincs esélyük.
(én is)
2012. febr. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések: