Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezik szerelem első látásra? Várom a véleményeket, tapasztalatokat. üdw
Én is azt szeretném, de még nem sikerült. 25/F
Meg neten nem is látom)
Nos sokatok szerint a szerelem első látásra dolog,nem az igazi,amiben egyet értek veletek.
Ami biztos hogy csodálatos és kegyben kinzó érzés tud lenni amikor arra az ismeretlen,elkpráztató személyre tudsz gondolni,de amikor kinylinak a szemeid csak egy örömteli,egyben vicces emlékként tekintesz vissza.
Amugy köszi hogy válaszoltatok... üdw :)
9. - nem mondanám hogy jó nem származik belőle, végülis tanul belőle az ember, bölcsebb, stb. lesz, és az érzelmek is gazdagítják, formálják a jellemét.
Amúgy 4. voltam.
Nincs olyan, hogy szerelem első látásra!
Amikor valakibe szerelmes vagy az akkor a lényéhez főződik nem pedig az esztétikumához első látásra meg csak pont az esztétikum jön le, persze vannak kivételes esetek mint pl: egy hős(férfi - fiú) aki épp megmentett egy babakócsós anyukát a zebrától a száguldó autó elöl és a másik oldalon álló lánynak - nőnek bejön de ez meg nem szerelem!
LÉTEZIK!! :D Addíg én sem hittem benne amíg meg nem történt velem, azt hittem ilyen csak a mesékben meg a filmekben van :D
Aztán megláttam ŐT...
És utána már nem tudtam kiverni a fejemből és mindig mosolyogtam a közelében és akkor is amikor rágondoltam.
Most már azért valamennyire kihevertem, kénytelen voltam. De néha még mindig eszembe jut, és akkor viszont nagyon szomorú leszek és sokszor sírok is :(
Nekünk sajnos sosem adatott meg, hogy együtt legyünk, pedig ez a szerelem kölcsönös volt. Ha máshogy alakult volna, ha más helyzetben lettünk volna akkor mára már egy pár lehetnénk, és ez a gondolat kikészít.
Sosem adatott meg, hogy egymáséi legyünk.
Egy dologban reménykedek. Imádkozom azért, hogy még találkozzunk és akkor esetleg legyen is valami. Hiszem, hogy okkal találkoztunk és okkal volt ő az akibe első látásra beleszerettem, és ha úgy vesszük, ő lett volna az első kölcsönös szerelmem, az első fiúm, ha nem így alakultak volna a dolgok.
Szóval remélem még találkozunk. Ez a remény éltet engem.
Szóval igen, van első látásra szerelem! Csak nem mindenki éli át, nem mindenki találkozik olyannal akivel ezt átéli, én szerencsésnek tartom magamat, hogy átélhettem, főleg úgy, hogy neki is bejöttem. :) Még akkor is ha most szomorú vagyok, még akkor is örülök, hogy vele átélhettem.
D.B. ha ezt olvasod tudd, szeretlek! :) Köszönök neked mindent! :) Hiányzol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!