Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen annak aki Forever alone? Valaki nyilatkozna?

16:54
Itt sokan aztgondolják,hogy a trolloknak(vagyis nekünk) nincsen élete,és sehol sem vagyunk társaságilag..
De hát ez van^^

Hát de mondjuk te csak ismersz engem hogy ki vagyok,mi vagyok..de m1
Én csak utálom ha lenolifoznak meg ilyesmik,közben meg az illető aki beolt ezzel,magára ismerhetne abban amiket irkál..

Egy szóval? Szar.
Főleg ha nem is tudsz rajta változtatni.

én jól érzem magam így. nem kell alkalmazkodnom A Pasihoz, nem kell várnom, mikor mit kér rajtam számon (hol voltál mitcsináltál miértnemmondtad el miért nem avatsz be mindenbe abba is hányszor voltál egy nap budin blablabla miért nem kérsz engedélyt hogy levegőt vegyél nélkülem) -típusú, fojtogató személy nincs az életemben, nem zaklat telefonon senki negyedóránként, amikor egy npa már 5ször felébresztett és ugyanaz az "aludnék ha végre nem csörgetnél fel újra" -rezignált válasz fogadja, és még véletlenül se bulizhatok nélküle.
nincs aki miatt mindennap borotválnom kell a lábam hogy tiszta seb legyen, elég hetente kétszer, nincs aki féltékenységi rohamaiban nekem essen, vagy valakinek akiről azt képzeli, kavarok vele, nincs aki bírálgassa a legkisebb kis hibákat a testemen, szinte "kötelezzen" rá hogy minden másnap találkozzunk és a végén nyűg legyen.
boldog vagyok, járok táncolni, kézműves suliba, egyetemre, bulikba a barátaimmal, azt csinálok amit akarok akkor, amikor én akarom, és azzal akihez kedvem van, nem akit megenged A Pasi.
a szex sem hiányzik. lenne pár emberke aki bármikor ugrana ha csettintek de erre nincs szükségem.
jelenleg így boldog vagyok.
ha majd mindenáron kell valaki, és jön egy aki tetszik, nem kosarazom ki.
önszántamból vagyok alone :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!