Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm abszolút nem kívánja a szex-et. Mitől lehet?
Nagy ritkán ha olyanja van,akkor igen,de ez egyre kevésbé fordul elő. Hacsak simán elkezdjük,azt mondja,nem nem az igazi,nem igazán jó neki. Nyalni nem enged,mert nagyon érzékeny a csiklója, és kellemetlen neki. Ha ujjazom fel tud annyira izgulni,hogy kívánja a szex-et, de sokáig odáig sem jutok el,hogy megujjazzam,mert az egészet nem kívánja. Nekem jólesne ha néha csak így rám vetné magát vagy valami,de ilyen meg sem fordul a fejében...
Én 18F vagyok ő 15L. Mindketten egymással veszítettük el.
Ebből kifolyólag nincs túl nagy tapasztalatom,már csak arra tudok gondolni,hogy valamit nagyon rosszul csinálok,de folyamatosan próbálok utána járni,új póz, trükk praktika bármi,de nem segít semmi,már teljesen elkeseredtem...
Normális ez,hogy egy fiatal csaj ennyire ne kívánja a szex-et?
1 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!