Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mit jelent, mi van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mit jelent, mi van velem?

Figyelt kérdés
3 éve szerelmes voltam egy srácba,ő is szeretett engem de nem voltam elég nyitott egy kapcsolatra,így nem lett semmi köztünk.Sikerült elfelejtenem.2éve elköltözött egy másik országba és azóta többször elő jött bennem az az érzés amit 3éve éreztem iránta.És megint...miért lehet ez?
2009. jún. 1. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán most lettél elég nyitott egy kapcsolatra és nem érzed úgy, hogy rendesen lezártátok azt, ami kettőtök között volt.
2009. jún. 1. 23:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez így működik. Van, hogy visszajön egy emlék, vagy egy szerelem, ilyenkor az ember akár hetekig érdeklődni kezd egy letűnt személy iránt. Aztám elmúlik, majd egy év vagy két év múlva megint előjön pár napra. És így tovább. A szerelem nem egyik pillanatról a másikra elmúlik, hanem lecseng (és el nagyon sokáig nem múlik).
2009. jún. 3. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!