Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szent Kézigránát kérdése:

Lehetséges hogy a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés
Harmadika, negyedike körül kellett volna megjönnie a menstruációjának. Negyedikén mivel nem jött még meg neki együtt voltunk, és az előváladékból valószínű kapott egy keveset. Tudom hogy az előváladéknak mi a szerepe, és hogy nem ondó, de meg van az esély arra hogy az előző ejakulációból maradhatott kevés életképes ondó, ami az előváladékkal ki juthatott. De nekem az előző ejakulációm harmadikán este történt, ez az esett pedig negyedike este.
2012. febr. 7. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

jaj könyörgöm ha nem jön meg neki szex(ez esetben egyszer bement farok) :D után 2 héttel vesztek egy terhességi tesztet és minden kiderül !

amúgy van 72 órás tabi is , még bele férne az is !

2012. febr. 7. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
HÜLYE,FELELŐTLEN TINI!!!
2012. febr. 7. 12:54
 13/16 devuska ***** válasza:
legalább dugd meg rendesen,ne mocskold!!!
2012. febr. 7. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi az hogy ! Nagyon is!
2012. febr. 7. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
figyelj öcsi te kérdezted mi csak válaszoltunk akkor mit bizonygatod hogy csak egyszer dugtad a f@rkad a csajba...ennyi kész bumm hülye felelőtlen majom voltál vállald a gyereket és neveld fel és tedd tönkre az ő életét is mint ahogy most a tied is el b@sztad!
2012. febr. 7. 19:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Ti is hülyék vagytok :) habár tény felelőtlen voltam, rendben nevezzük szexnek. De meg jött neki, és köszönöm az építő jellegű kritikákat. A másik nem basztam meg, nem mocskoltam, nem volt se gumi, és a fogamzásgátlóra most akarunk át állni, ezért nem történt nagy dolog. Köszi mindenkinek :)
2012. febr. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!