Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A Született Feleségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A Született Feleségek című sorozatból melyik férfi szereplőjével feküdnétek le? : ) Na és ti fiúk melyik nővel? Illetve lányok, ha fiúk lennétek melyik nővel?

Figyelt kérdés

Én ha fiú lennék, akkor Bree lányával vagy Gaby Solissal, egyebkent pedig Mike Delfino vagy Tom!!

:)

2012. febr. 7. 04:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

koszii a valaszokat :))

ES IGEN, A FIUK IS NEZNEK SZULETETT FELESEGEKET NEM IS KEVESEN :)

2012. febr. 7. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:

én választottam: Paul Young és Carlos is bejön szakáll nélkül. :)

Ha fiú lennék akkor Gabyn kívül még Angie jönne be a 6. évadból.

2012. márc. 15. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Húú én sok mindenkivel:P

Carlos jön be a legjobban meg még az első évadból John Rowland:P

de jöhetne Mike,Tom,Paul,Karl,Scavo ikrek, és Bob sem rossz:'D

a lányok közül Gabi egyértelműen a legjobb:)

aztán még Renée,Susan,Angie Bolen,Katherine lánya Dylan és végül Karen McCluskey. najó ő nem:D

L

2012. máj. 8. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
ja és kihagytam Bree volt pasiját,Keith-t:P
2012. máj. 8. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Johnnal, meg Angie fiával meg Idie unokaöccsével meg Tom meg a Scavo ikrek egyikével meeeeeeg Andrew, igaz meleget játszik de nagyon jó pasi meg Rexel is lehet meg Hodge hú jó sok lett :DD

Ha fiú lennék... hmm.. minddel az öregeken meg a túl fiatalokon na meg Bree lányán kívül kívül szerintem :D

2013. márc. 13. 17:57
 16/16 anonim válasza:
Dave Williams
2014. febr. 22. 12:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!