Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha hazaérve munkából meglátnátok a 8-12 éves gyereketek, hogy önkielégítést végez?
A kérdés fordítva is adott: Tizenéves lányok/fiúk mit csinálnátok ha valaki rátok nyitna?
Ugye minden normális ember fiatal korban elkezdi megismerni a testét. Én is ovis koromban nézegettem magam, erre pszichológushoz vittek, és 14éves koromig magamhoz sem mertem nyúlni.
Egyébként a 12-4 éves gyerekek már játszanak magukkal ? Én pl. soha nem mertem megkérdezni egyetlen barátnőmet sem, hogy csinálja-e, nem beszéltünk a szexről, meg semmi, azt hittem velem van a gond, de aztán közeli idősebb barátok elmondták, hogy mindenki csinálja.. :D
Ált.Isk. alsó óta csinálom. Először nem tudtam mit csinálok, csak hogy jó. Aztán volt, hogy anyukám rámnyitott, és láttam rajta, hogy megrökönyödik, meg a reakciója is olyan volt, hogy "Te mit csinálsz?!?!?"
Na onnan már sejtettem, hogy ezt csak "titokban" lehet csinálni. Nem is tudom mikor tudatosult bennem, hogy mit is csinálok, de nekem ha gyerekem lesz, tuti, hogy minél diszkrétebben fogom ezt megértetni vele. Vagyis nem azt, hogy ezt nem lehet csinálni, mert lehet, sőt kell is (!), csak nem mindegy, hogy mikor meg hol. Szóval diszkréció, és előrelátás én azt mondom.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!