Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tovább alszotok, ha tehetitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább alszotok, ha tehetitek, ha szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Én speciel mindig, mert felébredek, rágondolok, aztán megint sikerül visszaaludnom:)
2009. jún. 1. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva van :)

Felébredek és már nem tudok vissza aludni mert csak ő motoszkál a fejemban :D

2009. jún. 1. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak akkor, ha viszonzott a szerelem. Tehát ha párkapcsolatban vagyok, akkor továbbalszok, de reménytelen szerelem esetén inkább az álmatlanság jellemző. De ha boldog vagyok egy fiúval, akkor tényleg sikerül visszaaludnom, és álomszuszék leszek.
2009. jún. 1. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úúúh, akkor lehet, h én tényleg nem vagyok egészen normális ember. :D Ugyanis ilyen sose járt a fejemben ébredés után, akár viszonzottan, akár viszonzatlanul voltam szerelmes, akár együtt voltam vkivel, akár szingli voltam... :D

Ha én felébredek, olyan kómás vagyok, h minden körülmények között képes és hajlamos vagyok visszaaludni. Ha fel KELL kelnem, akkor nem alszok vissza, de még az is nehezemre esik olykor... :) 23/L

2009. jún. 1. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én se nagyon értettem az összefüggést.

Nekem szinte sose az ilyesmi jut eszembe ilyenkor, hanem hogy milyen jó lenne még aludni 1-2 órát és ha megtehetem, akkor meg is teszem :P

2009. jún. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!