Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján nőcsábász a pasi, vagy pedig az igazit keresi?
Figyelt kérdés
31 éves pasiról van szó. Az egyik legsármosabb pasi, akit ismerek, kb tavaly márciusba összejötr egy csajjal, de 1 hónap járás után szakítottak(okot nem tudok). Áprilisba azonban megpróbált engem felszedni, de én féltem,hogy kihasznál, ezért nem volt semmi. Augusztus fele összejött egy másik csajjal, akivel szintén kevesett járt; majd január fele láttam, amint egy csaj combját fogdossa, de mint utólag kiderült nem volt semmi, nem is járnak a srác csak kicsit felöntött a garatra.2012. febr. 5. 11:48
1/3 anonim válasza:
igen nőcsábász,persze arra is lehet fogni hogy az igazit keresi... ilyennel nem érdemes kezdeni,csak egy leszel a sok közül.
2/3 anonim válasza:
kiváncsi lennék, hogy néz ki a pasi. Küld egy képet róla. Ez alapján el tudom dönteni, mennyire jó ?
3/3 anonim válasza:
én is így voltam hogy nagyon tetszett egy pasi de már sok nője volt és láttam hogy minden csajt fűz ezért nem kezdtem vele, pedig egy időbe belé voltam teljesen esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!