Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok sírni? Úgy értem nekem már szokásommá vállt folyton rám jön a sírás esténként .
szóval 15 éves lányvagy?:)
én elmondom neked, h igaz h már túlvok pár kapcsolaton, de szűzvok, most nincs barátnőm és csak hülye haverjaim vannak olyan talán csak 1 akinek mindent eltudok mondani...(azis lány) de nekem ez így teljesen megfelelő...tudom h akik körülöttem vannak szeretnek, bár 1 barátnőnek ténleg örülnék mostmár:) szal szerintem nemvagy egyedül ezzel, ismerek jópár olyan csajt akik azért szomorúak mert nemszereti őket senki, ez szerintem globális probléma a tinicsajok körében
Nekem is szinte mindennapi program a sírás..
Pedig van barátom, csak nagyon messze lakik tőlem, és keveset talizunk.
15L
Szóval aki néha sír, az emo?
Gratulálok az intelligencia szintedhez. Taps, taps.
anyád
mer te k*rva inteligens vagy ám
Most ezzel bebizonyítottad, hogy igen, méghozzá körülbelül ezerszer intelligensebb, mint te.
De sebaj, ma már többet érsz el azzal, ha hidrogénezett szőke hajad, műmelled és természetellenesre felduzzasztott szád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!