Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy srácnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy srácnak a nevem van a könyvébe írva? :D

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 00:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt, hogy tiéd a könyv, vagy hogy te írtad bele, esetleg érez valamit irántad...
2012. febr. 4. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Azt,hogy legalabb tud irni! Es ez nem kis dolog,
2012. febr. 4. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedvel, rád gondol.
2012. febr. 4. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy a könyv szerzőjének neve megegyezik a Te neveddel!
2012. febr. 4. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
azt, hogy egy olyan csaj tetszik neki, akinek ugyanaz a neve, mint neke.d volt már ilyenre példa ne lelkesedj fel tulságosan...
2012. febr. 4. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy talán kezdődő Alzheimere van, és felírja biztos ami biztos alapon, hátha másnap már nem jutna eszébe...
2012. febr. 4. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez aranyos.. hány évesek vagytok amúgy 14-17? Valószínűleg szerelmes beléd a lelkem, én is irogáltam a gyerekkori szerelmem nevét ide oda hogy miért azt nem tudom, mondjuk én kb 10 évesen.. De a lényeg ha bejön a srác akkor küldj neki jeleneket, nagyon szép, jól van.
2012. febr. 4. 01:16
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 01:16

esetleg még ilyen jel lehetne az is, hogy közelhajolsz hozzá, és mondod, hogy "nem jól írtad" és odarajzolod a nevedet, persze közben "véletlenül" rámarkolsz a farkára, hogyha van olyan bamba, hogy nem fogja a jeleket, de érezni biztos érezné. :D

2012. febr. 4. 01:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem jó, ha ott gyűjti azoknak a listáját, akiket meg akar ölni, mert utána ott lesz bizonyítékként. :P xD

JK!

2012. febr. 4. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Tiéd a könyv, és ellopta.

Te írtad a könyvet.

Stb.

:D

2012. febr. 4. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!