Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Figyelt kérdés
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 3. 18:16
131/325 A kérdező kommentje:
Facebookon írt. Aranyos gyerek amúgy, de szerintem csak kétségbeesésében írt nekem :D Egyáltalán nem jön be :D
2012. febr. 3. 21:44
132/325 anonim válasza:
#9es
Értem. :)
73%os kérdező, neked nem volt a közelmúltban egy MSN-es incidensed? :D
133/325 anonim válasza:
Nem:D Én senkinek nem adtam meg innen az MSN címem:D
134/325 anonim válasza:
Miért, te valakivel vitáztál MSN-en?:D
135/325 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon rendes vagy:) Képes voltál a srác miatt kiírni egy kérdést:P Más lány simán megmondta volna neki, hogy hagyja békén... Jó fej vagy:P:)
136/325 A kérdező kommentje:
ja és jól meg is mondták h gratulálnak anyámnak... -.- xD
köszi amúgy ^^
2012. febr. 3. 21:53
137/325 anonim válasza:
Hát képzeld, volt egy nagy baki, egy nálatok kevésbé kulturáltabb fiú (direkt szépen, enyhén fogalmaztam :D) rám írt, hogy beszélgessünk valami témában (már nem emlékszem pontosan), és ő azt hitte, hogy lány vagyok, és ebből volt egy nagy félre értés. Nem tudom, miért kezdtem el vele beszélgetni... Az msn-emet meg már vagy 3 éve nem kapcsoltam be, és miatta keltettem életre. Meg nem is jellemző rám, hogy valakivel így szóba álljak. Pedig az írása alapján sejtettem, hogy nincs a kulturáltság magaslatán. :D Na és gondoltam, hogy ha Te vagy az, akkor köthettünk volna békét! :DDD
138/325 anonim válasza:
#9es
És sikerült végül is leráznod? :D
139/325 anonim válasza:
Nem, 1000%, hogy nem én voltam:D
140/325 A kérdező kommentje:
nekem? hát megmondtam hogy most se időm, se kedvem nincs ilyesmihez. mire kérdezte h vele van-e a baj? ez pedig a legköcsögebb kérdés mert azt nem írhatom, hogy hát nem vagy az esetem ha meg azt írom h nincs vele baj, akkor talán még reménykedik... de aztán végülis azt írtam, hogy nincs vele semmi baj, remélem nem ért félre mint egy másik ismerősöm :D
2012. febr. 3. 21:58
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!