Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeleg a valentin nap. Ti mit ajándékoztok egymasnak? Gravirozas jo
istenem ezt annyira fel tudják fújni......
minden pirosban úszik már herótom van.....
Csak valentin napon gondoltok a párotokra ennyire?? Mert az elég nagy baj. Év közben is lehet venni meglepetést a párunknak . Olyan mintha azt mondanák, hogy MA KÖTELEZŐ SZERELMESNEK LENNI! ÉS vedd meg azt a sok marhaságot az üzletekben....
egy rózsa/bor elég.
Én meg azt nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, ha az embernek örömöt okoz megünnepelni valamit! Karácsonykor is előadjátok, hogy nem adok ajándékot, pfúj szeretet ünnepe?
Mi a férjemmel elmegyünk ebédelni/vacsorázni, aztán sétálunk (ha nem lesz túl hideg). Ez lesz az ajándék az én részemről, ő pedig megkérdezte tőlem, hogy mit kérek. :)
Szerintem a lényeg, hogy időt és szeretet adjunk egymásnak.
Ja, és hogy te mit adj a párodnak azt nagyban befolyásolja, hogy hány évesek vagytok, milyen mély a kapcsolatotok és persze, hogy mit szerettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!