Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt pics* osztálytárs aki mindenkit lenéz. Mit lehet tenni ellene?
Nekem is van ilyen osztálytársam, igaz, ő barna, nem szőke. Nem tanul, ez még egy dolog, de nem tud 3 összefüggő, értelmes mondatot elmondai, alapvető emberi tulajdonságai hiányoznak, r*bancosan öltözik, napi fél kiló vakolat alap, teszi-veszi magát a pasik előtt és azt gondolja, hogy több, mint bárki más az osztályban. Ehhez társul az elviselhetetlen stílus és beszéd, ja, azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy egyik percben kibeszél és elhord minden sz*rnak, két perc múlva meg megy nyalizni. Érdekes, a szemedbe sose mondja meg, mi a baja, csak a hátad mögött...
Ilyenek mindig is vannak. A baj csak az, hogy bármit mondasz neki nem veszi észre magát. Még az sem tűnik fel neki, hogy míg korábban az osztály nagy részével jóba volt, most kb. 2 emberrel van jóba.
Bármit mondunk, nem veszi a lapot, én pedig nem vagyok az erőszak híve.
Ehhez még társul az, hogy én már 10 éve ismerem, bár csak elmúlt 1 évbe lett ilyen. Megtanultam kezelni, a recept pedig a következő: nem figyelek rá, nem veszem észre. Amíg nem engem sérteget, nem reagálok, ha hozzám jön nyalizni, kuncsorogni, távolságtartó vagyok, ha pedig engem kezd oltogatni, akkor kinyitom a számat és kulturáltam elmondom neki, hogy mi a véleményem róla.
Ahogy észreveszem ez a legjobb módszer. Három percig idegbeteg az után, hogy elmondom a véleményemet, de utána befogja legalább. Annyi intelligenciával nem rendelkezik, hogy vitába szálljon velem, ő csak a maga alpári stílusába tud vitatkozni. Ez pedig nem nyerő.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!