Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa komplexus betegség? és hogyan győzhetem le?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 17:17
1/5 anonim válasza:
Pszichés zavar de nem tényleges betegség. Egyébkét miért nem fogadod el ? Miért szeretnéd legyőzni ?
2/5 anonim válasza:
... ez igaz, hogy el kell fogadja magát, de ha úgyérzi, hogy valamin változtatnia kell akkor azt jelenti, hogy észrevette hogy valami nem stimmel.
Sok féle apakomplexus van, menj pszichológushoz, az segít neked a problémáid leghyőzésében, nem kell tudja senki hogy jársz, ha te ezt szégyenleg. Sok sike
3/5 anonim válasza:
Nekem is apakomplexusom van és én örülök neki, nem tudnám elképzelni magam egy korombeli sráccal. Ha így is boldog vagy akkor ezt nem kell legyőzni, ha viszont zavar akkor fordulj szakemberhez, azt olvastam hogy az apa hiánya olyan mélyen gyökerezik a tudatalattinkban, hogy felnőtt korban ezen már csak szakember segítségével lehet túllépni, bár én kizártnak tartom hogy a vágyainkat így meg lehetne változtatni, de persze lehet hogy neked sikerülni fog.
4/5 anonim válasza:
És én is sok sikert kívánok neked, a lényeg hogy boldog legyél, akár apakomplexussal, akár anélkül. :)
(4. voltam)
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy most itt mit nevezünk apakomplexusnak. ha egy 15 éves lány beleszeret egy 40-50 éves férfiba, azt ne mondjátok nekem, hogy normális... Viszont ha egy 18-19 éves srác zúg bele egy 30-35 éves pasiba, az már elfogadható, mert csak szimplán az idősebb, érettebb pasikra bukik. Szerintem az utóbbi, egyáltalán nem tartozik az apakomplexusba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!