Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsoká Valentin nap. Hogyan szerezzek nőt addigra?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok már egy ideje. A volt barátnőm hallani sem akar rólam. Elfelejteni még mindig nem tudtam (közel 5hónapja),de hogy most itt van lassan valentin nap és a születésnapom így egyre szarabb felkelni reggelente, lefeküdni esténként. Talán egy másik társa segítene ezen átlépni ezért gondoltam arra, hogy valahogy megpróbálok valaki mást keresni.Hogyan kellene azt megoldani hogy barátnője legyen egy olyan embernek akinek már csak a munkája maradt és éjjel-nappal dolgozik vagy éppen tanul.2012. febr. 2. 16:05
1/3 anonim válasza:
A Valentin nap egy, a fogyasztói társadalomra épülő, kapitalista "ünnep". Nem látom, hogy mi köze van a nőszerzéshez.
2/3 anonim válasza:
Genyó dolog csak azért becsajozni, hogy elfelejts valaki mást, meg csak azért, hogy te nehogy már egyedül legyél... Ne haragudj, de önző vagy! Gondolj arra a lányra is, akit valentin nap után kidobsz... Egyébként mi van akkor, ha jön a valentin nap??? Egy h.lye kitalálta és követi mindenki! Ha két ember szereti egymást, azt nem csak az év egyetlen napján kellene ünnepelni...
3/3 anonim válasza:
Neked inkább egy macska való, de még azt is sajnálnám, ha kidobnád... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!