Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Akkora egoista vagyok.
Rengetegen mondták nagyon szép lányok rá m h milyen jó pasi vagyok.. Volt egy csaj akit a suli legszebb csajanak tartottam,és ő is bevallotta h szerinte az egész suliban én vagyok a legjobb pasi. És reggel belenézek a tükörbe, én meg :- ki ez a jó pasi :O
Ez gáz csajok?
Szegény barátnőd... De gondolom akkor ő is csak a saját szépségével van elfoglalva, szóval sok vizet nem kavarhattok egymásnak.
28/n
Kedves értelmes nők! Javítsatok ki ha tévedek, de a tapasztalatom az, hogy ha fejben férfi valaki az sokkal jobban imponál mint az, hogy hogyan néz ki. Itt az élő példa: lehet jól néz ki, de fejben gyerekes.
Kérdező, te meg egy önimádó marha vagy, aki miatt a nők elítélnek minket! Elnézést a nemem nevében...
22/F
Bizonyítsd be f@szikám! Amúgy
én direkt elkerülöm a szépfiúkat, jobban bejönnek a férfias FÉRFIAK!
19L
én is jónak tartom magam de nem vagyok népszerű szal mind1:D
f18
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!