Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és tetszik egy 22 éves férfi, mennyi esélyem lehet nála szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 23:37
1/14 anonim válasza:
amennyi választ az enyém előtt kaptál
4/14 anonim válasza:
Szexre lehet sok, de komoly kapcsolatra elég kevés.
23F
5/14 anonim válasza:
remélhetőleg 0%... adja az isten hogy ne legyen ő is egy "tulipántaposó"
6/14 anonim válasza:
Hát ha pedo akkor kb 98% ha nem akkor inkább vegyél egy kutyát
7/14 anonim válasza:
Nálam 100% esélyed lenne, ha bejönnél kinézetre. Bár én már inkább 24 felé közelítek.
8/14 anonim válasza:
sztem ha 22 leszek akkor is tetszeni fognak a 14 évesek is:D
De ez én vagyok, unokatesóim 22évesek sose volt bnőjük de kérdeztem tőlük, és 16 lenne az alsó határ, haverom 20 nála is 16.
sztem hülyék:D
F18
9/14 anonim válasza:
hát azért 8 év korkülönbség elég húzós... általában egy 22 éves pasinak egy 14 éves csak szexre kell. arra bármelyik korosztály megfelel, akiért már nem büntetnek. komoly kapcsolatra nem valószínű.
persze akad kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!