Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok, de magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de magamat sem értem! Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

A pasi stílusa egyenesen taszít! Az életmódja, életfelfogása idegen tőlem. Képtelen vagyok elképzelni vele kapcsolatot!

De ha beszélgetünk, egyenesen elolvadok! Nem arról van szó, hogy olyan szépeket mond, mert erről egyáltalán nincs szó. Sokat dumáltunk, nagyon nyíltan, és egyszerűen beledöglök, annyira szeretem.

Mi a csuda van velem? Nem vagyok már fiatal, nem szoktam elolvadni egy kedves mosolytól! Imádok flörtölgetni, de soha nem megyek túl messzire, inkább csak játszadozom. Vele is így indult, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy totál belezúgtam. De miért pont belé? Annyi olyan pasi van, aki sokkal inkább az esetem! Mi ez az egész? Én ezt nem akarom!

2012. febr. 1. 19:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazából nem is szexuálisan vonz. Úgy is, de sokkal inkább lelkileg, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. És ezt ő is mondogatja sokszor! De attól még ugyanúgy bizonytalan, és nem mer belevágni. Az se jó, hogy hol ő akarja jobban, hol én, de sosem egyszerre.

Annyi pasi van, akit jobban el tudnék magam mellett képzelni, és udvarolgatnak is, de egyszerűen nem kell más, csak ő! De vele meg iszonyú bonyolult. :(

2012. febr. 1. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:
De mégis mi olyan bonyolult? aMúgy hol ismerkedtetek meg? Munkahelyen? Vagy valami egyéb helyen? Mi okozza a bonyodalmakat, ha lassan 40 vagy,akkor már épp itt lenne az ideje,hogy elköteleződj,pláne ha megvan köztetek minden ami kell. Én is azt hittem két éve,hogy így lesz a legjobb,de nagyon megbántam,ezért akarok nekd jót,legalább te ne járj így, majd emlékezz rá,h mit írtam itt
2012. febr. 1. 21:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Már mindketten voltunk elköteleződve... szóval vannak gyerekek, meg exek, szóval tényleg nem egyszerű.

Értem én a jószándékot, és hálás vagyok érte! Alszom még rá egyet, aztán meglátjuk, hogyan tovább. :)

2012. febr. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!