Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már ez veletek fiúk?
Középiskolásak vagytok,megtetszik egy lány,bejelölitek egy közösségi portálon,ráírtok,beszélgettek ,elkéritek pár beszélgetés után az msn-jét,suliban is köszöntök persze.DE,egyszer csak megijedtek valamiért és nem írtok többet vagy legalábbis havonta egyszer a lánynak?
Ez miért lehet?
Persze,a sztori velem történt,tudom,nem biztos,hogy így volt,lehet más lányt talált vagy valami,csak kíváncsi vagyok,más fiúval volt-e így,hátha vele is.
Nem vagy még érett egy kapcsolatra.
Ezt belül érzed, és ezért találsz kifogásokat, illetve ezért nem érted, miért teszel így.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Én a lány vagyok, engem jelölt be stb a fiú,de egy idő után nem írt.
Csak kíváncsi vagyok, ti tettetek már ilyesmit.
(Tudom,hogy ezzel az ő viselkedése még nincs megmagyarázva)
Hát,kicsit régebben volt,hogy beszélgettünk..nem tetszett igazán,csak,aranyosnak tűnt és még helyes is szerintem.Gondoltam,ismerkedni szeretne,ha már bejelölt írt is stb.
Nem őrlődtem azon,hogy vajon miért nem ír már,továbbléptem rajta. Csak,azért,nemrég gondoltam vissza ezekre és gondoltam gyk-n felteszem a kérdésemet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!