Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, ti nem tartotok kicsit a szerelemtől? Mármint attól, h. megszoktátok, h. egyedül vagytok, és most hirtelen lesz vki mellettetek? Hogy ez olyan fura lesz, mert már hozzászoktatok az egyedülléthez.
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik régóta egyedül vannak, esetleg még soha nem volt barátjuk/barátnőjük.2012. febr. 1. 10:50
11/18 anonim válasza:
Átéltem, több év egyedüllét után hirtelen kapcsolatban találtam magam, kb. ahhoz tudnám hasonlítani, amikor nagyon vársz valamit, és tök hirtelen eljön. Jó érzés is, de kicsit olyan hihetetlen is. :)
12/18 anonim válasza:
Az a gond hogy nem tudom elképzelni és nem tudok hinni abban hogy lesz egyszer barátnőm, vagy hogy egyáltalán tetszek majd valakinek aki nekem is tetszik.
21 évesen mások már sok mindenen túlestek de én még teljesen tapasztalatlan vagyok.
Csak attól tartok hogy egyedül öregszek meg. Pedig szeretnék egyszer szülő lenni.
13/18 anonim válasza:
Eleinte mindenki így gondolja, aztán eljön az első olyan ember, akiről azt gondolod, hogy igen Ő az, onnantól könnyebb :-)
14/18 anonim válasza:
Egyedül élek és ezen nem is akarok változtatni többet ...
15/18 anonim válasza:
Pár hónap múlva 24 leszek, és semmilyen párkapcsolati tapasztalattal nem rendelkezek fiúcska létemre. Bánt is egyszerre a dolog, és kezdek is belenyugodni a tudatba, hogy egyedül maradok.
16/18 anonim válasza:
Miután szakítottam barátommal úgy voltam vele h jó lesz most kicsit egyedül aztán meg majd ha készen állok jöhet az az új szerelem. Csak nagyon beleszoktam az egyedüllétbe... hogy nem alkalmazkodom senkihez, nem kell elszámolnom semmivel, néha napján el lehet felejtkezni a láb borotválásról stb... és most, bár akarok valakit, azért félek is. Főként az ismerkedős, randizós korszaktól....
17/18 anonim válasza:
Nem volt még kapcsolatom, de talán még nem is igényeltem.
Habár így a 20 felé közeledve igencsak rámférne egy kis kényeztetés már. :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Ezt a kérdésemet a későbbiekben már nem fogom nézni, törlöm magamnál, szóval nem olvasom a válaszaitokat sem.
2012. febr. 9. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!