Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen könnyen kapható a szórakozóhelyekre járó lányok túlnyomó többsége?
Manapság nehéz a szórakozóhelyeken és az interneten (ami nekem kiesik, mert szerintem túl személytelen) kívül ismerkedni. Igen ám, de a szórakozóhelyekre járó lányok nagyon nagy része, hogy is mondjam, a ribancitisz nevű kór előrehaladott állapotában szenved. Tisztelet a kivételnek, természetesen.
Miért van ez? Hozzátenném, hogy komoly kapcsolatot keresek, és nem volt részem egy éjszakásban; nem is tervezem.
Változtatni kellene a hozzáállásodon, mert igy tuti nem fogsz rendes csajt találni! Ugyanis, a szerinted rendes csajok, nem buknak a nyafogó, és folyton azt majmoló,h minden csaj ribanc pasikra.
Ismerőseim közt azok a lányok,akik szerint minden fiú egyforma p*cs, és az olyan fiúk, mint te (lásd: nagyjából minden csaj ribanc), ritkán találnak rá a szerelemre, valahogy mindig bevonzák maguk köré az olyan személyeket,akik ellen a legtöbb kifogásuk van.
Mig egy rendes fiú csendben marad, vár, megfigyeli, hogy melyik lány illik hozzá, és energiája nagy részét arra pazarolja, hogy udvaroljon a kiválasztott hölgynek,nem pedig arra, hogy más lányokat ócsároljon. És hidd el beválik a taktikája!
Ne azzal légy elfoglalva, hogy a sebeidet nyalogatod, amiért nem kellesz az "olyan" nőknek, hanem azzal, hogy tágabra nyitod a szemed és észreveszed az egyszerű lányokban rejlő kincseket!
9es vagyok:
hát az azért már ribi kategoria azért, de a csók még belefér (főleg ha az alkohol is benne van az emberben). Van egy mondás: színház a világ, és színész benne minden férfi és nő. (Shakespeare)Ezzel csak arra akarok következtetni, hogy a szórakozóhelyeken ha valaki pasizni/csajozni egyáltalán ismerkedni akar fel kell vennie a többiek ritmusát-> a pasiknak nyomulni kell, a csajoknak meg ribizkedni. Persze a valódi énjét is megmutatja az ember, hogy ki meddig megy el. (pl én nem discoban, hanem sima kocsmában ismerkedtem meg a barátommal, a "bemelegítő" bulin) viszont van néhány pasinak egy olyan táncfajtája hogy "nyomjuk oda az ágyékunkat a csaj seggéhez" ami kifejezetten zavar, és nem hagyom még a pasimnak se (akivel másfél éve járok).
ezzel csak azt akarom mondani hogy ribis és ribis viselkedés között is van különbség
Ne diszkóba keress ilyen csajt, ez az 1 ami 100% hogy biztos.
Legyél vmi Emós úgy tuti fel szedsz 1 olyan csajt aki sose csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!