Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel lehet benneteket levenni a lábatokról? (Nem a szexre gondolok)
Kifejezi, hogy árdeklődik irántam. Pl. ír SMS-t, hogy jó reggelt, hogy vagy stb. Érzem rajta, hogy kedvel/szeret/érdeklem őt.
Persze pusztán ettől nem szeret beléd senki, de jól esik egy férfinak is, ha látja, hogy érdekli a nőt és nem csak fordítva...
Hát, ha kéreti magát. Szóval ez a huza-vona egy ideig jól beválik, csak ne essen túlzásokba, mert akkor visszájára fordul az egész és hoppon marad.
Ez például, hogy találkozgattok és már egyből puszi puszi.. Hát én sem gondolnék sokkal többre ettől. Ilyen könnyen megkaptam akkor más is ilyen könnyen elfordíthatja a fejecskéjét aztán akkor mi lesz? Rossz kedvem.
Hozol egy aknavetőt...
Na de komolyra forditva... Legyen intelligens, szép, ne legyen plázak**va normális öltözködés, vicces, kedves átlagos alak(ne legyen kövér de ne is legyen anorexiás), és ami nálam főnyeremény: barna, enyhén göndör haaaaj waah :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!