Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja hogy kimutassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja hogy kimutassam az érzéseimet mikor ő nem hajlandó a magáét?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta csak akkor mondja el ha vmi baja volt (ha egyáltalán elmondja) mikor megoldotta a problémát.

De ha én fordítva csinálok így, hogy pl. csak úgy szimplán bal lábbal kelek fel és kérdezi hogy mi van én meg azt mondom hogy semmi akkor kiakad.

Miért? Milyen jogon várja el hogy én kimutassam ha ő nem hajlandó? Meg miért bújjak mindig én, ő meg csak tűri mint vmi király. Multkor megcsináltam hogy azért se bújtam oda és kénytelen volt ő.

2012. jan. 30. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy. A lányok dolga a bújás. Ennyire nem fordultak meg a szerepek. Azt meg tudhatnád, hogy a legidegesítőbb szó, amit egy lány kimondhat: semmi.
2012. jan. 30. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nagy dolog az odabújás? Ha még a seggébe kéne, azt mondom oké, na de így..
2012. jan. 30. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:

nem az odabújáson van a hangsúly. az még elmegy. hanem hogy ő aztán nem avat be semmibe de megsértődik ha fordítva én sem mondom el az én dolgaimat.

nem kell helyettem megoldja, én sem oldom meg az övét egyszerűen kíváncsi vagyok rá, mert érdekel mi van vele.

nem értem, miért érzi hogy csak az ő "előjoga" tudni rólam valamit.

2012. jan. 30. 23:00
 4/8 A kérdező kommentje:
1. az is baromira idegesítő, mikor a k.csög pasik nem tudnak kinyögni magukról SEMMIT. -.-
2012. jan. 30. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
hisztis p*csa, nem csodálom ha a pasid agyára mész, hülyeségeken pampogsz most is :S
2012. jan. 30. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nyilván az is baj. Megmondod neki, hogy te figyuzz már apám, ha te magadban intézed a dolgaidat és engem nem avatsz be, nem tekintesz partnernek, akkor én se foglak. Aztán meg van oldva. Az meg, hogy nem tud kinyögni magáról semmit ... az meg teljesen ember és szituáció függő. Egy 1 hetes kapcsolatban ne várd el, hogy órákat pofázzon felhőtlenül, amikor nagyon izgul és stresszel stb.
2012. jan. 30. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? A barátod domináns jellem lehet, amit te nehezen viselsz el. Ha ilyen harc megy köztetek, szeretitek egymást egyáltalán?
2012. jan. 30. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:

2 hónapja vagyunk együtt, de azt hiszem, ebből nem lesz több.

és nem, nem vagyok hisztis. csak unom hogy ki van akadva mikor nem mondok el valamit. de hiába mondom el hogy ez annak folyománya hogy ő sem avat be semmibe, nem fogja fel.

úgyhogy nem fogok tovább erőlködni szerintem.

2012. jan. 31. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!