Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ember/férfi lennék?
na, hát, kisfiam, az a probléma, hogy az egy dolog, hogy neked nem csorog a nyálad a nők után, de hidd el, a nőknek sem csorog a nyála egy alul iskolázott, senkiházi, mihaszna ember után, és ezt most mind nem sértésből mondtam. én 20 éves vagyok, lány, egyszer volt életemben 16 évesen egy 20 éves barátom, aki szintén 10. félévében hagyta ott az iskolát élősködött a szülein (amivel nem lenne probléma, ha tanulna/dolgozna), dolgozni nem fűlött a foga, és az alapvető intelligenciához szükséges dolgok hiányoztak belőle... (alapvetően nem volt egy hülye ember, de engem speciel zavar, ha valaki nem tud mondjuk egy történelmi dologhoz értelmesen hozzászólni, például)
azzal szerintem semmi probléma nincsen, hogy nem akarsz bulizni, inni, én is ilyen vagyok 20 éves létemre, nagyon ritkán járok el, de akkor hatalmasakat bulizom/bulizunk (bár azt hozzá kell tenni hogy 13 éves koromtól kezdve olyan 18 éves koromig kellőképpen kibuliztam magam, jobban is, mint kellett volna :D )....
és, végezetképpen nekem is össz-vissz 2 barátom van (páromon kívül, hiszen őt is valamilyen szinten lelkitársamnak tartom, ami még több is, mint egy barát) és még velük is érdekes a kapcsolatom, amit nem fogok taglalni, mert nem tartozik ide, én sem bratyizok senkivel, ha muszáj, kényszeresen hozzászólok valakihez, de sajnos nagyon előítéletes lettem az évek hosszú során elszenvedett nagy csalódások végett. (ami számomra nem előnyös, mert fodrász leszek nemsokára, szóval nekem is sokat kéne bratyizni, de az embernek, ha muszáj, megoldja..:) )
és talán az életkedved is növekedne egy végzettségtől, és néhány kisstílű bratyitól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!