Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztatamasszázs?
Lányok ti csináltátok már a párotoknak?
Fiúk ti megengeditek, hogy csinálják nektek?
19/L
Én kipróbálnám, de nem vonz. Ha valaki rosszúl csinálja, akkor szívleálláshoz is vezethet. Ennyit nem ér meg egy orgazmus :D De ha orvosis a csaj, ám legyen.
21/F
Igen, barátom megveszik érte.
20L
Ezt a szívritmuszavaros idiótaságot miért kellett kitalálni?
Azért mert valaki prűd, akkor már mindenki legyen prűd és féljen attól amire vágyik? Miért nem élhetik ki az emberek a vágyaikat normálisan, mindenféle gátlások és morális válság nélkül????
Engem alapjából izgat az, ha egy csaj simogatja az ánuszomnál, vagy nyalogatja. Próbáltam már a prosztatamasszázst, de viszont nekem nem jött be. Rájöttem, hogy nem szeretem, ha túl lelkesen túrkálnak a sejhajomban.
23F
Igen én csináltam a páromnak, eleinte nehezen szánta rá magát, de azt hiszem h a kíváncsisága nagyobb volt a félelménél. Azóta nálunk heti 4-5 szexből 1 biztos h így fejeződik be a részéről. Én szeretem csinálni neki, Ő pedig imád így elélvezni :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!