Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/28 anonim válasza:
# 20
Nem irigy rá senki(részemről nincs is miért). Csak mikor már a 245. kérdést teszi fel a pofájáról, egy kicsit zavaró...
22/28 anonim válasza:
OMG. Képről képre rondább lesz szegény.
A saját érdekedbe, több képet ne készíts mert drága lehet a plasztikai műtét.
23/28 anonim válasza:
töltesz fel egy másik képet is ?:)
25/28 anonim válasza:
Miért kell ennyire szemétnek lenni vele!
SEmmi baj nincs az arcoddal. Fiúként mondom, szerintem merj nyugodtan ismerkedni a lányokkal. Nekem is ilyen problémám, azért nem merek ismerkedni lányokkal, mert nem tartom helyesnek magam.
26/28 anonim válasza:
egész jól nézel ki!:) Szerintem olyan 19 éves lehetsz
27/28 anonim válasza:
Zsolti Zsolti :D:D:D
Ma még nem tettél fel ilyen kérdést, csak nem elment a net?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!