Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb szerelmes versek, idézetek? (viccesek is lehetnek =) )
"Nappalba, éjbe
Viharba, szélbe, esõbe
Könnyekbe, könyvbe
Dalba és versbe, a lelkembe
Bevésem nevedet
Mindörökre"
A vihar erõsebb már, az ég is mennydörög itt, az esõcseppek ördögien szólaltatják meg a fák lombkoronáit. Ó, miért nem vagy itt velem? Nem érezhetem forró ölelésed, szádnak édes ízét, szerelmünk égetõ tüzét...
Hogy legyen akihez mész, Legyen egy kinyújtott kéz. Nézz rám, én itt vagyok, Mindig, hogyha úgy akarod, Vérem a véreddé vált, Hangom mindig érted kiált...
Azért a néhány percért az egész világot odaadnám cserébe
Te vagy a vágy és érzelem, te vagy a szív, mely értelem, amikor eggyé válunk és egy álmot látunk...
Csak nézz rám szemeidben ott a világ, Hadd legyek én az egyetlenegy hibád.
Ölelni akarlak, de valami azt súgja ne tegyem. Csókolni akarlak, de túlságosan kívánlak téged. Meg akarlak ízlelni, de az ajkaid mint a méreg. Te vagy a méreg ami szétfut az ereimben. Te vagy a méreg, és én nem akarok elszakadni tőled...
Mert a szívem már akkor is tudta, hogy van számára ott egy üres hely. Egy olyan, amely csak az övé, amit más nem foglalhat el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!