Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen fiút? Könyvtárban? :D
Figyelt kérdés
Szóval olyat, aki intelligens, aranyos, visszahúzódó. Szeret olvasni, lehet vele érdekes dolgokról beszélgetni. Kicsit "különlegesebb".
Külső terén alig vannak elvárásaim.
2012. jan. 29. 00:34
21/27 anonim válasza:
"én rendszerint "elbújok" a világ elöl...imádok egy könyvvel erdőbe menni ahol nincs senki...és annál szebb, nyugodtabb dolog nincs a világon... "
De jó ilyet "hallani" :)
22/27 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy neked ilyen pasi kellene. Ha mégis, persze nyugodtan írhatsz. :)
23/27 anonim válasza:
Bárhol találnál, ha ilyet keresnél, de te jóképűt keresel.
24/27 anonim válasza:
én ilyen vagyok, de ritkán járok könyvtárba :D
hol laksz?
25/27 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, bár nem tudhatom pontosan, milyet keresel, mert mindnyájan másak vagyunk.
Milyen korút keresel?
26/27 anonim válasza:
Tessék, máris válogathatsz. :)
27/27 anonim válasza:
Egy költői zseni, megfelel? 20/F.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!