Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
befogsz izzadni a bőrdzsekibe,szal azt majd vedd le
am jó az összeállítás.
13/21 anonim válasza:
A ruha jó, de te szánalmasan vagy.
14/21 A kérdező kommentje:
Miért vagyok szánalmas?
2012. jan. 28. 17:48
15/21 anonim válasza:
A piros nem megy a rózsaszínhez,sose ment.A piros bőrdzseki évszázadok óta kiment a divatból,vegyél barnát vagy feketét és normálisat,ne a turkálóból.A rózsaszín top szörnyű,ki van nyúlva,iszonyatosan nagy rád és előnytelen,nem utolsó sorban pedig közönséges,a dekoltázsod ízléses felfedésére ezernyi más mód van.És bocsi de nekem a nyakláncos se jön be.Valami apró ezüst medál,vagy kristály jól állna,de ez szerintem béna.Összességében jó csaj lennél,szép az arcod,jó az alakod,de pont a stílusoddal rontod el az egészet.
16/21 anonim válasza:
*nyakláncod,és bár nem sokat látni a táskádból,de ez is elég hozzá hogy elmondjam,gáz.
17/21 GomalFace válasza:
Jaaaaa, hogy a képen a kérdező van...
Már azt hittem, hogy én vagyok.
Huhh *homloktörlés*
18/21 anonim válasza:
Ilyen külsővel szerintem teljesen mindegy mit veszel fel úgy is jól fogsz benne kinézni.
19/21 anonim válasza:
Szep melleid vannak es karcsu alakod. Ezert az lenne az elonyos ha azt hangsulyoznad ki amid van.
Fekete nadragnak nem jo mert sankit es te ott eleg vekonyka vagy ahogy latom, feher jobban menne.
A piros dzseki meg telleg elegge fos. A rozsaszinnel meg nincsen baj csak ne essen annyira ki a csicsed, de nekem tetszik igy is :D
20/21 anonim válasza:
jó a ruha Melinda! Kicsit sarah michelle gellar-os. jó csaj vagy, jól áll! bár el tudnálak képzelni szebb darabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!