Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kiábrándító egy kis mell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándító egy kis mell?

Figyelt kérdés
Nekem tényleg nagyon kicsi mellem van, nem ilyen mondvacsinált panaszkodás. Melltartót is csak azért hordok, mert attól legalább úgy tűnik mintha lenne valami, anélkül teljesen rám lapulna a póló. Emiatt elég gátlásos vagyok a sexben. Volt egy hosszabb kapcsolatom, a párom elfogadott így ahogy vagyok. De most újra itt tartok hogy ha megismerkedek egy fiúval akkor az első alkalommal félek hogy meg fog látni mesztelenül és hogy mit fog szólni. Emiatt nem is tudok rendesen ellazulni.
2009. máj. 29. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem kiábrándító. Ha valaki szeret akkor úgy szeret ahogy vagy.
2009. máj. 29. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

ha valakinek megtetszel, nem a cicid miatt fox megtetszeni. hanem az egész valód miatt!

gondolj bele, mit érnek az xl - mellek, ha mellette nem lehet a hordójával egy értelmes szót sem váltani?

szerintem nincs semmi szégyellnivalód!:P

neked ezt adta a sors, ez van, fogadd el.

2009. máj. 29. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem nagy baj ha kicsi.
2009. máj. 29. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Az igaz, hogy aki szeret, az magadért szeret, és elfogad olyannak, mailyen vagy. De könyörgöm, miért kell úgy beszélni a kis mellekről, mnitha valami bűn lenne, betegség, vagy szépséghiba? Nem a méret a lényeg, hanem a forma és a feszesség. egy mű mell, vagy lógó mell, esetleg egy aránytalanul óriási mell mennyivel szebb? Semmivel.

A hülye divat, meg a nagy mellekkel párhuzamba vett ősi termékenységi história táplálja belea nőkbe a nagyobb jobb tévhitet, és a frusztrációt. a kis mell olyan mnit pasiknál a kis fütyi, lógó fütyi komplexus.

Lányok, ha szégyellitek a kis melleket, akkor a nagy mellüeknek csak bizonyítjátok, hogy ti kevesebbek vagytok. sok pasi imádja a kis melleket, főleg ha melltartó nélkül vannak a blóz alatt és hegyesednek :)

a push up melltartó sokat segít, a lényeg, hogy az alkatnak megfelelően kell öltözködni.

A pasik csak akkor nézik a mellett, ha szexre gondolnak, engem zavarna ha a szemeim helyett a melleimet bámulnák, és csak szexre kellenék nekik. Amúgy kainek fiatalon nagy melle van, annak később szülsénél mégnagyobb lesz, öreg kor előtt lógni fog már, és fájdalmakat is okoz.

Örülj, hogy tudsz hason aludni, és nem kell csak a mell méreted miatt három számmal nagyobb felsőt hordani, mait a kövérek szoktak.

Én is kis mellű vagyok, és imádom a melleimet, sok nőt ismerek kainek nagy van és kisebbet akar, utálja őket, sőt takargatja is. Ez ak érdés maga sértő a többi kismellü részére. :) inkább az a butus aki azt hiszi, hogy a kis melltől csunyább lesz, kevésbé nőies, vagy szexi, esetleg értéktelenebb ember. Mit ér valaki nagy mellekkel, ha közben ronda az arca, vagy hülyem nit a föld?

A nagy mellü csajok nem jobbak az ágyban, és szoptatásnál sem lesz több tejük.

Ha a nők nem szeretik a nagy segget, vastag combokat, óriási hasat, akkor mellből minek kell nekik nagy?

Senki nem volt még boldog a nagy mellektől, ahogy a pnéz sem boldogít.

Hajrá kismellű csajok!!!!!!!

2009. máj. 29. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

nem nagy baj? egyáltalán nem baj a kis mell, az ugyanolyan természetes és szép mint a nagy mell.

van aki isteníti a kis mellüeket,

sőt valaki sír hogy kicsi legyen, vagy kisebb

azért kell a nagy mell, hogy aludhassanak rajta a pasik, vagy azért hogy lehessen melltartót hordani?

sőt a nagy mellűeknél gyakoribb a mell rák kialakulásának veszélye

a nagy mell az csak nagy mell és kész, semmi extra nincs rajta, amitől jobb lenne a kis mellnél, sőt eljön az idő, amikor a kis mell lesz a divat, és mindenki olyat akar.

a nő nem a nagy mell től lesz nő, vagy a hosszú hajtól, sminktől, mini szoknyától...

A kis mellre nem úgy kell gondolni mint egyfajta hiányra, vagy hogy az a második nemi jelleg, és akkor a kis mell az már nem lehet nőies? ahány ember annyi féle mell létezik.

kis mellnél jobban látszik ha megkeményedik, pl szex közben, van aki undorodik a kibuggyanó hályas mellektől, és sajnálja hogy nem hordhatja őket melltartó nélkül.

Ez legalább olyan buta gondoloat h a kis mell szégyen, mint ahogy cikinek tartják ha valaki fehér bőrü és nem szolibarna, vagy ciki hogy melltartót nem vesz fel a top alá, ezért kilátszik a mellbimbó. Pedig a pasik erre nyomulnak a legjobban.

Hány nő és modell van, akik büszkék kis melleikre?

Sokkal formásabb és rugalmasabb mint a nagy mell.

régen még direkt le is lapították őket, nehogy nemi erőszak áldozatai legyenek a fiatal lányok.

sőt egy középkori kutatások szerint a legtöbb kis mellű nő okosabbnak bizonyult, mnit nagy mellű társaik, persze a nagy mellű nők is lehetnek okosak :)

ez csak egy átlag volt.

A kis mellűeknek ugyanannyi okuk van szégyenkezni a mellméretük miatt,(azaz semennyire) mnit a nagy mellűeknek, mnidennek meg van az előny és hátránya minden szempontból.

főleg oylan miatt nem kell szégyenkezni, amiről nem tehetünk.

és az mit szóljon aki nyomorékon születik, pl bénán, vagy karok nélkül? az sosem gondol ilyesmire, hogy ciki, inkább csak nehéz az élete, és mégis gyakran ügyesebbek, mint az, aki teljesen ép. és a beteg embereket tudják a legnagyobb szeretetet adni,

ők boldogak, mert nem nagyravágyóak.

Nem az a cél, hogy változtassunk magunkon, hanem az hogy elfogadjuk, mailyenek vagyunk. amugymeg lehet növelni a ciciket. elég ha nincs felborulva a hormonháztartásod és kiegyensúlyozott stresszmentes életet élsz, a többi már genetika.

a nagy mell az nagy mell, a mérete különbözik, de tényleg nem szebb, vagy kívánatosabb a kis melleknél, aki mást mnod annak más az izlése, a körtét sem lehet az almával összehasonlítani

különbözőek, de egyik sem jobb vagy rondább a másiknál

előző író

23/L

2009. máj. 29. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Természetes legyen, és jól nézzen ki, a méret nem lényeg SOHA! Sokkal szebb egy feszes kis mell, mint egy lógó nagy...
2009. máj. 30. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
Tulajdonképpen helyből kiestél a pasik 90%-ánál. De ettől még megtalálod életed párját, aki úgy fog szeretni, ahogy vagy. Ha két füllel, hát két füllel.
2009. máj. 30. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sem olyan nagyok, de a barátomat nem zavarja,sőt szereti őket! És nem tetszik neki a nagy mell. És ezzel sok pasi van így. Aki meg a melleid miatt nem akar téged, az egy idióta, és akkor meg sem érdemel téged. Ha valaki szeret nem a melleid miatt fog. És kicsi mell is lehet nagyon szép! Ne aggódj miattuk!
2009. máj. 30. 12:08
 9/9 anonim válasza:

Hát..ha ennyire nem vagy elégedett akkor tömd

nekem sztem átlagos a méretem...eddig 75C 12/L

2014. jún. 24. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!