Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20-25 év körüli csaj mennyire szereti ha úgy szólítom le utcán, hogy inteligensen megmondom neki, hogy tetszik és meghívhatom-e valamire?
Ha külsőre szimpatikus vagy,nekem speciel nagyon tetszene.De manapság a férfiaknak nincs 300ft-ja egy kávéra se meghívni a nőket,vagy ha van is, nem pazarolnak ilyesmire egy idegen miatt :(
24N
Intelligensen kettő l-lel szólítod le!
Egy értelmes nővel sokkal könnyebb beszélgetni, mint egy ostobával.
Én pl simán oda mennék rengeteghez, csak a probléma.
1.Ha nem 1 BMW M5 ből pattanok ki, akk le se szar.
2.Ha nem az enyém a hely ahová meg hívom, akkor le se szar.
Érezzétek már át a problémákat. A nők 80%-a egy elkényeztetett ku*va aki csak a pénzre megy, és ennyi.
ha 1 dagatt csávó lennék, de a 20 ezreseket dobálnám az utcán, akkor nem érdekelné, folyton rajtam lógna, mert van xy billiárdnyi pénzem.
Kívánom kis barátom, hogy legyen olyan mákod hogy abból a maradék 10%-ból kifogsz egyet.
Ha tetszik az illető akkor okés.
Csak tudnám, hogy annak idején az a fiú miért nem jött oda hozzám, ha tetszettem neki?!( legalább is gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!