Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20-25 év körüli csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20-25 év körüli csaj mennyire szereti ha úgy szólítom le utcán, hogy inteligensen megmondom neki, hogy tetszik és meghívhatom-e valamire?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha külsőre szimpatikus vagy,nekem speciel nagyon tetszene.De manapság a férfiaknak nincs 300ft-ja egy kávéra se meghívni a nőket,vagy ha van is, nem pazarolnak ilyesmire egy idegen miatt :(

24N

2012. jan. 28. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szereti de azt is szereti, ha ugyanolyan éretten fogadod ha visszautasítanak, mert nem mindenki akar utcán ismerkedni vagy akármi más indoka is van.
2012. jan. 28. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Sőt, senki sem akar. Meg aztán egy értelmes nőnek olyan intellektuális igényei vannak hogy az hogy lesz közös témátok annak az esélye 1% alatt van.
2012. jan. 28. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Intelligensen kettő l-lel szólítod le!

Egy értelmes nővel sokkal könnyebb beszélgetni, mint egy ostobával.

2012. jan. 28. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pl simán oda mennék rengeteghez, csak a probléma.

1.Ha nem 1 BMW M5 ből pattanok ki, akk le se szar.

2.Ha nem az enyém a hely ahová meg hívom, akkor le se szar.

Érezzétek már át a problémákat. A nők 80%-a egy elkényeztetett ku*va aki csak a pénzre megy, és ennyi.

ha 1 dagatt csávó lennék, de a 20 ezreseket dobálnám az utcán, akkor nem érdekelné, folyton rajtam lógna, mert van xy billiárdnyi pénzem.

Kívánom kis barátom, hogy legyen olyan mákod hogy abból a maradék 10%-ból kifogsz egyet.

2012. jan. 30. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah, és van még a másik 10% ami valamilyen oknál fogva, senkinek sem kell.
2012. jan. 30. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszik az illető akkor okés.

Csak tudnám, hogy annak idején az a fiú miért nem jött oda hozzám, ha tetszettem neki?!( legalább is gondolom)

2012. márc. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!