Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Egyedül vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Egyedül vagyok vele, hogy bejön az ilyen? Nektek van hasonló "fétisetek"?

Figyelt kérdés
Valójában nem mondható fétisnek, de én ha meglátok egy srácot, aki ki van pirulva (pl miután bejön a hidegről, vagy sportolás után vagy csak egyszerűen zavarban van), akkor nem is tudom, szerelmes leszek. Másik nagy mániám a kék szem-szőke haj kombó, és nem azért, mert az olyan szőke herceges :)... Nektek van hasonló külső tulajdonság a fiúknál, ami egyszerűen első látásra megfog? Fiúk, nektek a lányokkal kapcsolatban? (Sp és Fluor véleménye nem érdekel, köszi :))
2012. jan. 27. 21:12
1 2
 11/17 anonim válasza:

Kopasz/rövid haj + szakáll/borosta (de lehetőleg szakáll)

nagy segg

2012. jan. 27. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
21:51, ne bújj el, nekem az a kedvencem :D
2012. jan. 27. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor nem bújok el:D:)
2012. jan. 27. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
21:51, nekem viszont a hozzad hasonlok tetszenek:)
2012. jan. 28. 09:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Fülbevaló :D Szőke vagy fekete haj, kék vagy zöld szem, tetkó :D
2012. febr. 29. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
lány vagyok. magas, kis borosta, sötét haj plusz kék szem és én akkor elszálltam. több ehhez a leíráshoz hasonló ismerősöm is van (mondjuk 158 cm vagyok, szóval magasabbnak lenni nálam nem nehéz)és a legtöbbjükkel egyáltalán nem tudnám magam elképzelni egy randin (vagy akár az ágyban) mert ottragadtak a haver kategóriában (vagy a ki nem állhatomban :D)de amint rájuk nézek először mindig olvadozok 2 percet és csak azután kezdünk el beszélgetni/hülyéskedni :) szóval nem vagy egyedül :))
2012. nov. 11. 18:51
 17/17 anonim válasza:
engem "kétlábonjáro lista"-nak szoktak hivni, annyi dolognak meg kell lennie egy fiuban ami fontos...xD sokan mondták h ilyen nem is létezik, de remélem h hátha :DD
2015. ápr. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!