Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok tetszenek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tetszenek nektek a kicsitt elegánsabb srácok?

Figyelt kérdés
pl. ing, karóra stb. 15/f
2012. jan. 27. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Cseppet sem. Én is max. színházba vagy egy-két ünnepélyesebb alkalomra öltözök ki, nem illik hozzám az elegáns öltözködés.
2012. febr. 4. 22:57
 12/15 anonim válasza:

Kinek mi illik.

Rajtam pl. mindig márkás óra van, ingben járok szinte az év 365 napjában, stb. stb. Persze nem az az öregemberes ing, meg fekete nadrág, bár szeretem az öltönynadrágokat is, de azért néha farmer, szürke nadrág, stb. Cipő az egy szép bugatti van most...

18/F

2012. febr. 12. 17:50
 13/15 anonim válasza:
Nem ettől függ hogy ki tetszik. De tény hogy az utcán én is megfordulok az elegáns, öltönyös pasik után. Nekem bejön nagyon ha egy pasi inget hord. :)
2012. márc. 26. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is kb mindenhova ingben megyek, meg van egy nagyon jó Armani zakóm, az nem nagypapás :D Jó, focizni meg futni nem, de amúgy úgy vettem észre, hogy jobban felfigyelnek az emberre a hölgyemények mintha egy divat páva lenne. Kicsit sznobnak érzem magam így, de legalább van valami önálló stílusom.

20F

2012. márc. 26. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
ezt nem titkolom igeen :) de nem a feher inges verziot hanem amikor ranezek az ingre latom rajta hogy finom anyaga van meg sotet szine nem feltetlenul fekete de nem is rikitora kell itt gondolni.. szval ez nagyon nagyon tetszik. bar en eloszor is a szemet nezem. legyen kek :D elekhalok a kek szemert.. :) aztan a haj ..szoke :) felhosszu/ rovid es egy tuti frizura :) es legyen magasabb mint en ezt nem nehez elerni :) es izmosan vekony :) es a tobbi az majd ezutan :)) tudom hogy el ilyen ember a foldon :) lattam mar :)))
2012. márc. 27. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!