Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés
14 éves, 170cm magas, barna szem, barna félhosszú hullámos haj, barátságos de nem áll össze bárkivel.
2012. jan. 27. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pedo, nem állnék vele össze, de a leírás jól hangzik.
2012. jan. 27. 17:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerinted az normális, hogy egy 14 éves kislányt a kinézete foglalkoztatja?

Én ebben a koromban sz@rtam arra, hogy bejövök-e a srácoknak.

"nem áll össze bárkivel" senkivel sem kéne!

Egyébként a leírásból abszolút semmit nem tudhat meg az ember. Milliónyi félét el lehet képzelni.

Lehetsz akár ilyen is:

[link]

vagy ilyen:

[link]

2012. jan. 27. 17:36
 23/23 anonim ***** válasza:
utolsó! megfogalmaztad, amit én is mondani akartam, és még képekkel is példáztad:D köszi!
2012. jan. 27. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!