Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit? Lehet hogy miattam volt?
Figyelt kérdés
Egy látásból ismert srác ott volt egy 3napos versenyen, ahol én.(ugyanabban a koleszban) Gyakran össze is néztünk.:) Mikor hazajöttünk, rákerestem myvipen, és az volt kinn az adatlapján, hogy már több, mint egy hónapja nem lépett fel myvipre. Azért gondoltam bejelölöm. Be is jelöltem. Következő nap már vissza is igazolt! Azóta eltelt 3-4hét, és azóta nem volt fenn myvipen.:D Lehethogy látta emailjában, hogy megjelöltem, és azért lépett fel? Vagy csak véletlen egybeesés, hogy pont akkor, mikor bejelöltem?:)16/L2009. máj. 29. 18:10
2/2 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy azért lépett be, mert látta, hogy valaki bejelölte. Ezt az is bizonyítja, hogy azóta sem volt fent. Ilyen véletlennek minimális az esélye, főleg hogy értesítést is kapott a bejelölésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!